ISU PENUAAN DAN FASILITI DI RUMAH ORANG TUA - Seow Ta Wee; Shalini Sanmargaraja (Penerbit UTHM, 2014)
Buku ini mengupas isu penuaan, proses penuaan, rumah orang tua kerajaan dan swasta di negeri Johor, perundangan berkaitan orang tua, penyediaan fasiliti di rumah orang tua kerajaan dan swasta dan kemudahcapaianfasiliti orang kurang upaya. Dengan harapan buku ini dapat membantu penyelidik dan pembuat dasar terutamanya berkaitan dengan golongan orang tua dan penyediaan fasiliti untuk golongan ini.