LINGUISTIK KONTEMPORARI - Abu Bakar, Norsofiah; Yusoff, Radiah (Penerbit UTHM, 2021)
Buku ini mengandungi 16 kertas kerja terpilih yang telah dibentangkan dalam Seminar Linguistik dan Bahasa (SLIBA 2019). Pengumpulan dan penerbitan buku ini diharapkan dapat memartabatkan dan memperkukuh lagi Bahasa Melayu sebagai bahasa ilmu di Malaysia.