Kamus Kompetensi UTHM - Sam Faheeda Abdul Samad (Penerbit UTHM, 2024)
Kamus Kompetensi UTHM adalah inisiatif Pusat Kepimpinan dan Kompetensi UTHM untuk membantu staf merancang pembangunan profesional secara sistematik. Kamus ini menerangkan kelayakan dan kecekapan yang diperlukan serta menyediakan alat penilaian berkala untuk pekembangan peribadi dan profesional staf yang selaras dengan keperluan semasa dan masa depan.