AMENG EPILOG TIRAI KEINSAFAN - Wan Aminuddin Wan Ismail (2019)
Setiap insan mempunyai perjalanan hidup yang tersendiri. Suka dan duka, bahagia dan derita silih berganti. Begitu juga dengan insan bergelar Ameng. Mungkin perjalanan hidupnya agak berbeza dengan orang lain kerana pada suatu masa beliau pernah bergelar banduan. Semoga apa yang dipaparkan di sini dapat menjadi tauladan untuk semua.